Ontdek de verschillende Duitse eilanden

Naast het Duitse vasteland zijn er ook genoeg Duitse eilanden om te verkennen, er is nu een website om je daarbij te helpen.

Naast het Duitse vasteland zijn er ook genoeg Duitse eilanden om te verkennen, er is nu een website om je daarbij te helpen.

Duitsland heeft niet alleen op het vaste land veel te bieden, er zijn ook verschillende eilanden die je kan bezoeken. Zo kun je naar de Noordzee-eilanden, die bekend staan om hun klimaat en stranden. Of bezoek een van de eilanden in de Oostzee, hier vind je historische, mondaine badplaatsen. Ook in de binnenlanden kun je naar een eilanden zoals de binneneilanden in de Chiemsee en de Bodensee. Om je te helpen de weg te vinden naar al deze eilanden heeft Germany Travel een nieuwe website genlanceerd: Eilanddromen.

Verschillende eilanden
De verschillende eilanden liggen verspreid rond Duitsland en elk gebied heeft je iets anders te bieden. Wind en golven, voor je de zee en boven je alleen maar lucht: de Duitse Noordzee-eilanden met hun verkwikkende klimaat, eindeloze stranden en indrukwekkende natuur maken mensen enthousiast. Het UNESCO-werelderfgoed Waddenzee beloont elke bezoeker met fantastische panorama’s. Voor ontspanning en wellness kun je vooral goed terecht op de Oostzee-eilanden met hun prachtige strandbaden en stille baaien en de idyllische binneneilanden in het zuiden van Duitsland zijn als het ware geschapen voor romantici en cultuurliefhebbers.

De website
Op Eilanddromen vind je alles wat je wil weten over de verschillende Duitse eilanden. Je kan ze stuk voor stuk bekijken of op een bepaald gebied zoeken, zoals Noordzee of Oostzee. Bij elk eiland staat informatie over het gebied en over de activiteiten die je er kan ondernemen. Zo leent Het Noord-Friese eiland Amrum zich goed voor vogelspotten en wadlopen of kun je naar het zonne-eiland Fehmarn met 2.200 zonuren per jaar. Daarnaast kun je van elk eiland een foto slideshow bekijken.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.