Reisgids voor vintage liefhebbers

Londen in stijl laat je de beste vintage shopadressen en meer in Londen vinden.

Londen in stijl laat je de beste vintage shopadressen en meer in Londen ontdekken. 

Het is inmiddels wel duidelijk, vintage is hip. Voor mensen die niet weten wat vintage is, eigenlijk is het gewoon een chique woord voor tweedehands en vaak wordt het gebruikt voor tweedehands designer kleren. Als het idee van vintage shoppen je wel aanstaat is er een nieuwe reisgids uitgekomen over Londen die je helpt de beste adressen te vinden. ‘Londen in stijl’ zoals de gids heet laat je alle insider plekken van de stad zien. Het is geen traditionele reisgids, maar een dik boek (met elastiek!) vol inspirerende foto’s en meer dan 150 adresjes die laten zien hoe uniek Londen is.

In de gids vind je antwoord op de vragen: Waar vind je in Londen de mooiste vintage designer pumps? In welke pub luiden Londenaren het weekend in? En waar kun je terecht voor een nachtje logeren tussen de designklassiekers? Het is een style guide voor vintage-liefhebbers.

Londen in stijl neemt je mee op reis naar het hart van Londen – en verder. Journaliste Saska Graville toont je de plekken waar locals hun vintagejurkjes kopen, waar ze met vrienden het lekkerste pubfood eten en op welke markt ze hun verse waren halen. Kortom, waar het échte Londen zich afspeelt. Tussendoor beantwoorden eigenaren van vintagewinkels of charmante bloemenzaakjes de vraag: wat is jouw favoriete geheime adresje in Londen?

Rond september 2013 is de ‘Londen in stijl’ te krijgen. Ga voor meer informatie naar de website.

Reisgids voor vintage liefhebbers 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.