Top 10 mooiste wereldbestemmingen

Nieuw-Zeeland staat om nummer 1 in de top 10 van wereldbestemmingen, daarna volgen India en Myanmar.

Nieuw-Zeeland staat om nummer 1 in de top 10 van wereldbestemmingen, daarna volgen India en Myanmar.

De Nederlandse reiziger gaat het liefst op vakantie buiten Europa, dat blijkt uit onderzoek van reisorganisatie Sawadee. Nieuw-Zeeland is onder deze reizigers de populairste bestemming daarna volgen India en Myanmar. Uit dit onderzoek, onder bijna 2000 respondenten, komt dat Indonesië, Myanmar, Thailand en India de populairste vakantiebestemmingen zijn in Azië. In het Amerikaanse continent voeren de Verenigde Staten, Argentinië en Costa Rica de lijst aan. Zuid-Afrika en Botswana vertegenwoordigen het continent Afrika in de top 10 van mooiste wereldbestemmingen.

Top 10
Nieuw-Zeeland voert de top 10 aan met de mooiste wereldbestemming. Niet zo gek, want het land heeft spectaculaire vulkanen, tropische regenwouden, uitgestrekte berglandschappen en witte zandstranden.

1. Nieuw-Zeeland
2. India
3. Myanmar
4. Indonesië
5. Verenigde Staten
6. Argentinië
7. Zuid-Afrika
8. Botswana
9. Costa Rica
10. Thailand

Heb je zelf nog geen vakantie gepland en lijkt een van deze bestemmingen je wel wat? Dan kun je op 28 juli naar de informatiedag van Sawadee in het Lloyd Hotel in Amsterdam. Om je in te schrijven en voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.