Top! tafelen op Tenerife

Cocktail op Tenerife?

Cocktail op Tenerife?


Laten we elkaar geen mietje noemen, want eerlijk is eerlijk, lekker eten is een belangrijk onderdeel van het vakantieplezier. Dat begint in Frankrijk ’s ochtends al met de gang naar de boulanger om verse croissantjes en stokbrood te halen. En dan alleen die heerlijke geur al als je terugloopt naar je tent! Maar zo heeft elke streek zijn eigen specialiteiten en mogelijkheden. Vandaag het blik op Tenerife.

Ga je op vakantie naar Tenerife? Dan wil je daar natuurlijk genieten van de lekkerste lokale specialiteiten. Daarom hebben wij een aantal unieke restaurantjes voor jou geselecteerd, waar zowel visspecialiteiten als echte Canarische gerechten op de kaart staan.

Restaurant La Vieja
In het charmante dorpje La Caleta ligt het kleinschalige restaurant La Vieja, dat bekend staat om haar heerlijke witte wijnen en bijzondere visspecialiteiten. Verser dan hier eet je vis vrijwel nergens, omdat het restaurant direct aan de haven ligt. Laat je verwennen op het ruime terras aan het water en proef bijvoorbeeld eens de papegaaivis carpaccio!

Watermelon
In tapasbar Watermelon in Los Cristianos geniet je samen met de lokale bevolking en andere toeristen van een cocktail met uitzicht over de Atlantische Oceaan. Vergeet bij de mooiste zonsondergangen niet om iets lekkers te bestellen: het is hier de moeite waard! Je kunt er terecht voor Italiaans ontbijt, een lunch, heerlijkheden van de barbecue of allerlei Mediterrane gerechten.

The Fishermans Inn
De Fisherman’s Inn in Puerto Santiago is een van de beste eetgelegenheden in het gebied, waar je door het personeel met open armen rust wordt ontvangen. Het rustige restaurant serveert heerlijke visgerechten en andere lekkernijen. En wie weet schenkt eigenaar Carlos na het proeven van zijn heerlijkste gerechten wel een glaasje honingrum voor je in.
Meer weten over restaurants op Tenerife? Lees de complete top 5 van restaurants op Tenerife waar je lekker kunt eten op deze site.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.