Vier Amerikaans Mardi Gras in Slagharen

Deze zomer kun je in slagharen een Amerikaans feest vieren, Mardi Gras.

Deze zomer kun je in slagharen een Amerikaans feest vieren namelijk: Mardi Gras.

Van 20 juli tot en met 18 augustus wordt er een Amerikaans feestje gevierd in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Dan komt het Zomercarnaval Mardi Gras naar het attractiepark. Mardi Gras ofwel Vette Dinsdag is een feest dat is ontstaan in New Orleans. Het feest kenmerkt zich door parades, de kleuren paars, goud en groen, sierlijke maskers, uitbundige kostuums en kralenkettingen. Dit is het derde jaar dat dit evenement in Slagharen wordt georganiseerd. En omdat het park 50 jaar bestaat, geven Hans Kazàn & Magic Unlimited elke dag een live show.

Mardi Gras
De Mardi Gras weken in Slagharen geven een zomers karakter aan het park. Het begint s’ ochtends met een warm Mardi Gras welkom en het gaat de hele dag door met zomerse muziek, de Mardi Gras Fountain experience, Rythm & Drums en de Zomercarnaval Parade met nieuwe paradewagens. De kostuums van het entertainmentteam van Slagharen zijn speciaal gemaakt in Rio de Janeiro, de stad van het Carnaval.

Live shows van Hans Kazàn & Magic Unlimited
Om het evenement dit jaar extra feestelijk te maken tijdens het 50 jarig jubileum van Attractie- & Vakantiepark Slagharen, zijn deze hele zomer, live shows van Hans Kazàn & Magic Unlimited te zien in Slagharen. Hans Kazàn staat al meer dan een kwart eeuw aan de top in de wonderlijke wereld van illusie en entertainment. De hele zomer te bewonderen in Slagharen in een spetterende illusie show.

Andere evenementen
– 25 juli Ernst & Bobby: De Grote Soepkippenshow
– 7 september CliniClowns Festijn
– 28 september Randy & Rosie Fandag
– 5 oktober t/m 27 oktober Miracle of Lights Parade
– 2 & 3 november KidHitzShow Mega Feest
– December Winter Slagharen

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.