Vind het vakantiegevoel in eigen land

Blue cottage in Callantsoog geeft je het zomervakantie gevoel in eigen land.

Blue cottage in Callantsoog is een vakantiehuis in eigen land, vlakbij het strand en oude centrum. 

Je hoeft niet ver weg te gaan om het echte zomervakantie gevoel te krijgen. Nu het weer in eigen land deze zomer meezit zijn er genoeg opties voor vakantie. Als je op zoek bent naar een huisje dan kun je denken aan het vakantiehuis Blue Cottage in Callantsoog, een van de vakantiewoningen van Aan Zee. Blue Cottage is een vrijstaand vakantiehuis vlakbij het strand van Callantsoog. Het huis heeft een buitenhaard en buitenkeuken waar je van kan genieten om lange zomeravonden.

Blue Cottage
Blue Cottage heeft een rustieke uitstraling en door het gebruik van hout en de lichte kleuren past het huis mooi in de natuurlijke omgeving. De cottage bevindt zich naast het woonhuis van de eigenaresse, maar is voorzien van alle privacy. De tweepersoons cottage is volledig gelijkvloers en heeft een zithoek met gaskachel en open keuken. Naast de keuken is badkamer met wc, douche en wastafel. De slaapkamer is ingericht met twee eenpersoonsbedden. Het mooiste aan de cottage is misschien wel de tuin. Hier kijk je vanuit je ligstoel uit op de bollenvelden en kun je koken in de buitenkeuken.

Strandpaviljoens & Dorpsplein
De cottage ligt op vier kilometer van het strand van Callantsoog. Ideaal om tijdens een weekendje weg even heerlijk uit te waaien. Heb je even genoeg van het strand en de zee? In het centrum van Callantsoog rondom het historische Dorpsplein is genoeg te beleven.  Zo zijn er verschillende winkeltjes en restaurants. Na een dag in een van de oudste badplaatsen van Nederland ben je op de fiets binnen enkele minuten weer terug in de Blue Cottage.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.