Win een rondvlucht bij het Aviodrome

Bij het Aviodrome kun je in de zomer dagelijks een rondvlucht winnen met je toegangskaartje.

Bij het Aviodrome kun je in de zomer dagelijks een rondvlucht winnen met je toegangskaartje.

Bij het Aviodrome kun je in de zomermaanden juli en augustus een rondvlucht winnen. Bezoekers maken elke dag kans op een unieke rondvlucht in een Cessna. Je kan een toegangskaartje kopen op de website van het Aviodrome en deze inleveren bij aankomst. Alle toegangsbewijzen worden in een grabbelton gegooid en daaruit wordt dagelijks een winnaar getrokken. De winnaar mag in de namiddag met twee medepassagiers de lucht in. Voor het opstijgen wordt er nog een foto met de piloot gemaakt en de hele vlucht wordt opgenomen op camera. Tijdens deze rondvlucht mag de winnaar zelf ook een stukje vliegen waarmee je een Special Air Services luchtdoopcertificaat ontvangt.

Aviodrome wil bezoekers meer bieden
Albert Kraai, Parkmanager van Aviodrome: ‘’Een geweldige actie. Een rondvlucht is echt een unieke ervaring. Dat zou iedereen eens mee moeten maken. Het sluit goed aan op de visie van Aviodrome: bezoekers veel meer bieden dan een leerzaam dagje uit. Een plezierige dag met unieke belevenissen staan bij Aviodrome centraal. Dat je er ook nog eens slimmer van wordt, is natuurlijk mooi meegenomen.’’

Aviodrome is in de zomervakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.