Zomermarkt op het Landgoed Keukenhof

Deze zomer zijn er zomermarkten op het Landgoed Keukenhof waar je een dagje uit van kan maken.

Deze zomer zijn er zomermarkten op het Landgoed Keukenhof waar je een dagje uit van kan maken.

Als je in augustus nog op zoek bent naar een leuke daginvulling voor een mooie zomerdag dan kun je eens denken aan de zomermarkten. Zo hebben ze op de nieuwe plantage bij Landgoed Keukenhof drie woensdagen in augustus een zomermarkt. Deze gratis toegankelijke markt biedt een aanbod aan verschillende producten en artikelen. Van 10:00 tot 17:00 uur kun je struinen over de gezellige markt.  Neem een kijkje op de markt, kom wandelen door de prachtige tuinen rondom het kasteel en geniet van entertainment voor jong en oud. Je kan nog op 07-14-21 augustus naar de zomermarkt op het Landgoed Keukenhof.

Je kan het beste met de fiets komen, deze kun je parkeren op het terrein. Je auto kun je gratis parkeren op het parkeerterrein van het kasteel. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.