Bekijk de wereld niet door je iPhone


De smartphone heeft een ingrijpende rol gekregen in ons leven. Het is inderdaad waar dat je steeds vaker mensen naar hun schermpjes ziet staren, in plaats van de omgeving te bewonderen. Daarbij negeren ze het gezelschap waarin ze verkeren. Dat is iets dat ook in vakanties meer en meer het geval is. Mensen struinen al fotograferend met hun mobieltje door de mooiste gebieden, om er vervolgens alleen maar digitaal thuis naar te kunnen kijken. Het is verstandig je te realiseren dat een mobieltje een dienende en geen leidende rol in je leven zou moeten hebben. Dat je eerst en vooral met je eigen ogen van de wereld en de mensen die er in leven moet genieten. Bijgaande video schetst dat knellende probleem op een duidelijke wijze.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.