Trotseer avontuurlijk modderparcours

Tijdens Muddy Mate kun je samen met een vriend een hindernisparcour door de modder afleggen in Amsterdam.

Tijdens Muddy Mate kun je samen met een vriend een hindernisparcour door de modder afleggen in Amsterdam.

Als je niet bang bent om vies te worden is Muddy Mates wat voor jou. Muddy Mates is een eendaagse hindernisbaan door de modder in Spaarnwoude, Amsterdam. Het parcours is voor jong en oud, getraind en ongetraind. De hindernisbaan staat alleen op 15 september en dan is iedereen welkom om te komen samen met een Mud Mate. Na de finish staat een festival vol muziek en eten klaar met een speelzone voor kinderen.

Muddy Mates
Muddy Mates is een parcours waar een goede sfeer centraal staat, het draait niet om de prestatie. Nodig je partner, je beste vriend, je vader, je collega of buurvrouw uit en duik samen de modder in. Met je Mud Mate trotseer je 12 hindernissen waar je elkaar overheen helpt. De hindernissen bestaan uit glijbanen, klimmuren, stormbanen en negen andere obstakels. Het is vooral de bedoeling dat de deelnemers het parcour met plezier trotseren.

Festival
Muddy Mates is voor iedereen. Na de finish kan het festival beginnen. Iedereen kan zich uitleven met muziek , eten en attracties. Deelnemers kunnen een douche nemen om de modder van zich af te spoelen. De top 3 snelste mannelijke en vrouwelijke deelnemers ontvangen een prijs en ook de beste outfits worden beloond. Trek jij de ‘raarste’ of de ‘modderigste’ outfit aan, dan val je in de prijzen.

Kaartjes
Je kunt online een kaartje kopen voor de Muddy Mates Run van 5 km. Je kunt deelnemen met je familie, je vrienden, je buren, je teamgenoten, je collega’s of alleen. Jij en je Mud Mate(s) zullen samen losgaan op het parcours en elkaar helpen. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar is er de Mini Muddy Course van 500 meter, kinderen tot 6 jaar rennen samen met hun ouders. Na de finish kunnen kinderen zich vermaken met diverse speelelementen en is het festival voor de ouders.

Muddy Mates is op zondag 15 september van 11.00 – 22.00 uur in Spaarnwoude, Amsterdam. Tickets voor kinderen van 4 tot 11 jaar: €12 inclusief medaille en een Muddy Mate t-shirt. Tickets voor volwassenen: €32.50 inclusief Muddy Mate t-shirt en een biertje bij de finish. Online tickets en alle informatie vind je op de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.