Beleef zelf een Suske en Wiske avontuur

Suske en Wiske komen langs bij Dutch Water Dreams.

Suske en Wiske komen langs bij Dutch Water Dreams.

Veel mensen kennen de woeste avonturen van Suske en Wiske maar denken dit nooit mee te kunnen maken. Je kan nu op 11 september bij Dutch Water Dreams zelf het avontuur van Suske en Wiske en De Vliegende Rivier beleven. Je krijgt namelijk 50% korting op 1 uur Tuben of Bodyboarden op vertoon van  je Suske en Wiske album. Daarnaast zijn er ook gratis activiteiten te doen. Het album De Vliegende Rivier speelt zich af in de stroomversnellingen van een Zuid-Amerikaanse land. Bij Dutch Water Dreams kan deze actie goed nagedaan worden.

Goede doel
Deze zomer steunden alle Suske en Wiske lezers het goede doel: per verkocht album van De Vliegende Rivier, gaat er een euro naar het goede doel. Deze actie werd georganiseerd onder het label ‘Suske en Wiske helpen kinderen’, een initiatief naar aanleiding van de 100ste verjaardag van Willy Vandersteen. In Nederland werd het KWF Kankerfonds gekozen als het goede doel, voor Vlaanderen werd dat Kom op tegen Kanker. Het totaalbedrag dat werd ingezameld met deze actie, zal worden bekend gemaakt tijdens de persconferentie. Omdat De Vliegende Rivier ook over water gaat is Dutch Water Dreams dus een gepaste plaats om de actie voor het goede doel af te sluiten op een spectaculaire manier, aldus de organisatie van Suske van Wiske.

Suske en Wiske dag
Ontdek nu zelf hoe avontuurlijk jij bent op de Suske en Wiske-dag bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer. Zou jij zelf een goede stripheld zijn? Kick je op spanning? Of hou je het liever rustig? Er zijn tussen 14.00 en 18.00 uur verschillen van gratis activiteiten. Sluit deze avontuurlijke dag af met een barbecue bij Beach House 079.

Kijk voor het volledige programma en meer informatie op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.