Easy Taxi app breidt wereldwijd uit

Easy Taxi is een app die het mogelijk maakt om met een druk op de knop een taxi te bestellen.

Easy Taxi is een app die het mogelijk maakt om met een druk op de knop een taxi te bestellen.

Easy Taxi is een app die heel populair is in Zuid-Amerika daarom hebben ze besloten de app wereldwijd (behalve in Europa) te lanceren. Binnenkort zal de app te gebruiken zijn in Azie, Afrika en het Midden-Oosten. Met de Easy Taxi app kun je veilig en snel een taxi bestellen. Je krijgt een bevestiging met daarbij de naam, foto en model auto / nummerbord  van je chauffeur. Daarnaast ben je vanaf dat moment in staat om de locatie van je taxi te volgen in real-time te zien wanneer deze bij je is. Chauffeurs worden gecheckt voordat ze mogen toetreden tot het netwerk, dus als passagier hoef je je geen zorgen te maken over je veiligheid.

Uitbreiden
“In 2011 is Easy Taxi begonnen in Brazilië om de taxi chauffeurs en passagiers op de best mogelijke manier met elkaar in contact te laten komen. Nu heeft de app  meer dan 1.500.000 downloads en meer dan 45.000 taxichauffeurs in het netwerk. We willen dit succes naar andere aantrekkelijke markten brengen en we zien een groot potentieel in veel Aziatische en Afrikaanse landen.” zegt Dennis Wang, hoofd van de Internationale Expansie van Easy Taxi.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Deze video legt uit hoe Easy Taxi werkt:

 

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.