Emirates vermaakt kinderen tijdens vlucht

Vliegtuigmaatschappij Emirates doet deze zomer extra zijn best om kinderen tevreden te stellen zodat het hele gezin ontspannen op vakantie kan.

Vliegtuigmaatschappij Emirates doet deze zomer extra zijn best om kinderen tevreden te stellen.

Vliegtuigmaatschappijen doen hun uiterste best om hun reizigers tevreden te stellen. Nou is dit voor sommige reizigers moeilijker te vermaken dan andere. Zo zijn kinderen een uitdaging om te vermaken tijdens een lange vlucht, want lang stilzitten is ook niet makkelijk. Emirates denkt hier iets op gevonden te hebben. Zij hebben namelijk het inflight entertainment systeem ice, speciale kindermenu’s en speelgoed. Aan boord is genoeg om kinderen gelukkig te maken.

inflight entertainment systeem ice
Voor de zomervakantie heeft de luchtvaartmaatschappij in juli en augustus een kinder line-up op het inflight entertainment systeem ice Digital Widescreen. Er is veel keus aan films, cartoons, games en muziek en zorgen er voor dat kinderen zich vermaken tijdens hun vlucht. Wat te denken van onder andere:
• 10 + Kinderfilms waaronder: The Croods, Epic, Horrid Henry: The Movie, Jack the Giant Slayer, Escape from Planet Earth, Oz: The Great and the Powerful en A Monster in Paris.

• 40 Disney klassiekers, waaronder: 101 Dalmatiërs, Alice in Wonderland, Cars 1 en 2, Assepoester, Dombo, Finding Nemo, Mary Poppins, Monsters Inc, alle vier de Pirates of the Caribbean films, Pocahontas, Ratatouille, De Aristocats, The Rescuers en alle drie de Toy Story films.

• 30 + kinder tv-kanalen, waaronder: CBeebies, Cartoon Network, Disney Junior en Wiggletime TV

• Bijna 60 uur aan tv-programma’s met bekende favorieten zoals: Sesamstraat, Thomas & Friends, Dora, What’s New Scooby-Doo?, Barney & Friends, Brandweerman Sam, Pingu, Transformers en Tom & Jerry.

• Voor muziek liefhebbers heeft Emirates een grote selectie muziek om naar te luisteren, waaronder: One Direction, Demy Lovato, Taylor Swift, Olly Murs, Little Mix en Justin Timberlake.

• Kinderen krijgen hun eigen speciaal ontworpen inflight activiteiten magazine: 3,2,1 voor de jongste reizigers en e-kids voor oudere kinderen vol met spelletjes, quizzen en verhalen om ze te vermaken.

Kindermenu
Als onderdeel van het productaanbod voor kinderen, heeft Emirates speciaal ontworpen producten in de felle kleuren, paars, groen en geel, die worden toegepast op bestek, lade matten, snackdozen, headset zakken, evenals speelgoed tassen. Het Emirates catering team heeft speciale kindermenu’s ontworpen die passen bij de multinationale passagiers van Emirates, zodat kinderen van zowel variëteit als hun favoriete gerechten kunnen genieten. Naast veel opties, bevatten de menu’s Aziatische en vegetarische gerechten evenals speciale gerechten voor kinderen met een dieet. Speciale maaltijden kunnen worden bereid wanneer dit 24 uur van tevoren is aangegeven.

Speelgoed
Jonge passagiers worden voorzien van een leuke tas met het nieuwe monster-thema speelgoed. De monstercollectie belichaamt de geest van jonge globalistas met eigenzinnige namen uit de hele wereld. Ze komen in twee categorieën; Blanket Buddies – pluche personages in zachte fleece dekens, en Seat Belt Critters – klein speelgoed gedragen rond een veiligheidsgordel om de veiligheid te bevorderen. Jonge reizigers kunnen ook genieten van het bestaande aanbod van producten voor kinderen, kleurpotloden, Emirates rugzakken en koeltassen, kinderzonnebrillen en de populaire Dr. Seuss boeken.
Op langeafstandsvluchten van meer dan vijf uur, kunnen oudere kinderen genieten van de Quiksilver collectie bestaande uit reis-geïnspireerde producten mede-ontworpen door het iconische lifestyle merk Quiksilver. In Augustus wordt een toegewijd Quicksilver tv-kanaal geïntroduceerd op ice Digital Widescreen, met verbazingwekkende surf en skate programmering.

Speciale service voor kinderen en baby’s
Bovendien zijn er speciale services voor kinderen en baby’s. Deze services bestaan uit; instappen met prioriteit voor gezinnen met kleine kinderen, speciale tarieven voor kinderen van twee tot elf jaar, 10 kg vrije bagage voor baby’s die geen stoel bezetten, speciale felgekleurde kinderheadsets om een goede pasvorm te garanderen, baby kits, luiers en commodes. Zuigflessen, melkformule en twee soorten babyvoeding maar ook voedsel / fles verwarmingservices zijn beschikbaar. Bij aankomst in Dubai is er een speciale ‘buggy’ bezorgservice voor ouders met kleine baby’s, zodat ze toegang krijgen tot hun kinderwagens direct na uitstappen van het vliegtuig.

Skysurfers
Met de toestemming van een ouder / voogd kunnen de meest frequent vliegende jongere passagiers meedoen aan Skysurfers, het frequent flyer programma voor jonge reizigers van twee tot zestien jaar. Ze kunnen Miles sparen voor traktaties zoals gratis vluchten, Apple iPods, games en de nieuwste accessoires. Zij krijgen hun eigen lidmaatschapskaart, bagagelabels, logboek, een met wachtwoord beveiligde website op www.skysurfers.com en hebben nog meer plezier tijdens het vliegen met Emirates dankzij de speciale behandeling en club voordelen. Skysurfers verdienen Miles tegen hetzelfde tarief als Emirates Skywards leden en ze kunnen overstappen naar een Silver of Gold-lidmaatschap, net als de rest van de familie.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.