Feestje op de achterbank

Met de nieuwe ANWB Explorers kinderroutekaarten kunnen kinderen zich vermaken op de achterbank.

Met de nieuwe ANWB Explorers kinderroutekaarten kunnen kinderen zich vermaken op de achterbank.

Speciaal voor kinderen komt de ANWB met nieuwe kinderroutekaarten. De kaarten zijn gemaakt om kinderen te vermaken tijdens de lange autorit en ze te betrekken bij de reis naar de vakantiebestemming. Zo wordt op de achterbank zitten een feestje. Er zijn drie nieuwe ANWB Explorers kinderroutekaarten: Nederland, Frankrijk en De Alpen. Deze kaarten zijn geschikt voor gezinnen die op vakantie gaan naar Duitsland, Zwitserland of Noord-Italië.

Explorers kinderroutekaarten
Op de voorkant van de kaart kunnen de kinderen meekijken op een echte routekaart met de reis die zij maken, de achterzijde is gevuld met leuke spelletjes en weetjes voor onderweg. De kaart is bedoeld voor kinderen van 7-14 jaar. De kaarten zijn gratis af te halen bij de ANWB-winkels, op vertoon van de ANWB-lidmaatschapskaart en verkrijgbaar op de website.

‘Volwassen’ routekaarten
Voor ‘volwassen’ vakantiegangers zijn er de vernieuwde ANWB-routekaarten gratis voor leden verkrijgbaar in de ANWB-winkel of via anwb.nl. De acht routekaarten Europa bevatten fileknelpunten en informatie over wegwerkzaamheden. Bij elke kaart zit een gidsje met praktische reisinformatie over de landen. Daarin staan ook de afwijkende verkeersregels en eventuele tol- en veertarieven per land vermeld. Ook is het mogelijk om op deze website zelf een gidsje met praktische reisinformatie samen te stellen en dit te printen of te laden op een mobiele telefoon of tablet. Deze dienst is inmiddels uitgebreid van Europa naar wereldwijd.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.