Ga in oktober naar Heksendoorn

Voor Halloween verandert avonturenpark Hellendoorn voor een week in Heksendoorn waar je kan griezelen.

Voor Halloween verandert avonturenpark Hellendoorn voor een week in Heksendoorn waar je kan griezelen.

Dit jaar verandert Avonturenpark Hellendoorn weer voor een week in Heksendoorn. Tijdens dit jaarlijkse evenemnet kunnen durfals hun hart ophalen. De chaotische opperheks Odelia, die vorig jaar haar intrek nam in het park, keert ook dit jaar terug en biedt het park twee nieuwe attracties. Zo kun je laten zien hoe dapper je bent in het levende spookhuis en voor de kleinere kinderen is er het nieuwe maïsdoolhof.

Heksendoorn
Van 12 t/m 27 oktober 2013 is het Heksendoorn in Hellendoorn. Het pretpark wordt dan omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren en het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems. Griezel, lach en doe mee tijdens de spannende Heksendoornshow van Kareltje & Jasmijn in het Gouden Theaterpaleis, die van 12 t/m 27 oktober dagelijks te zien is in Avonturenpark Hellendoorn. Ook is er aan de allerkleinsten gedacht; zij kunnen op onderzoek uit in het nieuwe maïsdoolhof.

Spookhuis
Ben jij voor niets en niemand bang? Kom dan langs in het vernieuwde levende spookhuis en laat zien dat jij geen angsthaas bent! In dit spookhuis komen angstaanjagende griezels tot leven en ze bezorgen jou het liefst de schrik van je leven! Durf jij het aan om het nieuwe levende spookhuis te bezoeken?!

Griezelavonden
Beleef samen een griezelig avontuur in het donker op zaterdag 19 of 26 oktober 2013. Het park is dan extra lang geopend tot 21.00 uur.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.