Glamping lijkt nu echt doorgebroken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om in luxe stijl te gaan kamperen, dit wordt ook wel glamping genoemd. Glamping is afgeleid van ‘glamoureus kamperen’. Uit een onderzoek van online winkelcentrum beslist.nl blijkt dat de vraag naar luxe kampeerartikelen flink toeneemt. Tevens zijn de belangrijkste eigenschappen van zogenaamde ‘glampers’ in kaart gebracht.

Luxe kampeerartikelen
Dit voorjaar steeg de populariteit van met name elektrische koelboxen (43%) en luchtbedden met ingebouwde pomp (31%) op beslist.nl, dit in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Nieuw dit jaar, en ook zeer populair, is het tenttapijt voor extra comfort en een huiselijk gevoel in de tent. Al die feiten bevestigen het vermoeden dat ‘glamping’echt doorgebroken is in Nederland.

Bekijk onderstaande infographic voor meer informatie over Glamping.
Glamping Infographic

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.