Hertz en TomTom starten nieuw systeem

Hertz en TomTom breiden hun samenwerking verder uit en komen met een nieuw navigatiesysteem.

Hertz en TomTom breiden hun samenwerking verder uit en komen met een nieuw navigatiesysteem.

Hertz en TomTom zijn gaan samenwerken om alle huurauto’s van Hertz te voorzien van TomTom navigatiesystemen. Dankzij deze samenwerking hopen beide bedrijven ieder jaar twee miljoen automobilisten te bereiken. Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn komen ze met het NeverLostGlobal® 5 GPS systeem. Dit is een verbeterd navigatiesysteem voor alle klanten van Hertz in Europa. Dit nieuwe navigatiesysteem is een aangepaste versie van de TomTom VIA 135 Business Edition, die beschikt over Lifetime Map Updates en IQ Routes.

Het NeverLost systeem
Het NeverLost 5 draagbare systeem beschikt over een aanraakscherm dat eenvoudig in gebruik is, turn-by-turn aanwijzingen in 45 talen en een uitgebreide database met voorgeprogrammeerde locaties, zodat gebruikers met extra vertrouwen naar hun bestemmingen kunnen navigeren. De komende 24 maanden zullen meer dan 8.000 nieuwe systemen worden verspreid en het is de bedoeling dat dit aantal nog verder zal worden uitgebreid. Deze nieuwe overeenkomst beslaat meer dan twee keer de omvang van de samenwerking tussen Hertz en TomTom uit 2011.

Hertz & TomTom
Michel Taride, Group RAC President bij Hertz International, legt uit: “Wij willen onze klanten de best mogelijke service bieden, en we zijn ervan overtuigd dat onze huurders met de NeverLost® 5 navigatiesystemen van een nog betere rijervaring kunnen genieten. De navigatiesystemen zijn beschikbaar voor Hertz klanten op meer dan 700 grote luchthavens en steden in 18 landen in heel Europa.”
Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom, vult aan: “TomTom en Hertz zijn beiden marktleider. Door onze samenwerking voort te zetten, voorzien we ieder jaar 2 miljoen autohuurders in heel Europa van een navigatieoplossing waar ze op kunnen vertrouwen.”

Beschikbaarheid
Het Hertz NeverLost® 5 systeem is beschikbaar in België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Het Hertz Hertz NeverLost® satelliet navigatiesysteem, dat speciaal is ontworpen voor klanten van Hertz, is in Europa geïntroduceerd in november 2005.

De navigatiesystemen kunnen vooraf geboekt worden bij reserveringen via de website of via de telefoon.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.