Ideale fiets voor een staycation

De nieuwe Thinbike kun je overal kwijt in je huis en heeft een hip design, hiermee brengt Schindelhauer Bikes twee dingen samen.

De nieuwe Thinbike kun je overal kwijt in je huis en heeft een hip design, hiermee brengt Schindelhauer Bikes twee dingen samen.

Steeds meer mensen kiezen, in financieel moeilijke tijden, voor een staycation. Dit is een vakantie maar dan in je eigen huis. Veel mensen wonen ook steeds kleiner zeker in grote steden. Om dan nog een fiets te hebben is vaak moeilijk want als je hem om straat zet wordt hij snel gestolen en binnen kun je hem niet kwijt. Een fiets is wel leuk als je een thuisvakantie hebt want dan kun je samen nog tochtjes maken. Daarnaast worden fietsen steeds hipper, tegenwoordig zijn het bijna mode accessoires. Om mensen die klein wonen te helpen aan een toffe fiets bracht het Duitse merk Schindelhauer Bikes deze twee trends samen in de ‘ThinBike’. Een strakke witte designfiets waarvan trappers en stuur kunnen worden ingeklapt. Dankzij de bijgeleverde muurbeugel hoef je de ThinBike niet op straat te laten staan maar kun je hem aan de muur hangen.

Nog geen 10 kg en maar 24 cm breed
Om de fiets zo compact en eenvoudig mogelijk te houden zijn alle onderdelen slim verwerkt in het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan vaste verlichting in de stang onder het zadel. De ThinBike weegt nog geen 10 kg, heeft twee versnellingen en wordt (zoals alle Schindelhauer Bikes) aangedreven door een Gates Carbon Drive riem (in plaats van een fietsketting, dus nooit meer vies smeer op handen en kleding).

Zijn stuur en pedalen ingeklapt? Dan is de ThinBike stadsfiets slechts 24 centimeter breed. De fiets is gemakkelijk tegen een muur te plaatsen of op te hangen aan de bijgeleverde muurbeugel. Je bespaart ruimte, maar bovenal hangt er zo een strakke eye-catcher in huis.

Je hebt een ThinBike vanaf € 1175,- inclusief muurbeugel. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.