Jordanië ook geschikt als familievakantie

Er is genoeg te doen in Jordanië voor families, zo kunnen kinderen op ontdekkingstocht gaan in wereldwonder Petra.

Er is genoeg te doen in Jordanië voor families, zo kunnen kinderen op ontdekkingstocht gaan in wereldwonder Petra.

Jordanië wil graag laten zien dat het land heel geschikt om met het hele gezin naar toe te gaan. Ze hebben daarom een speciale website gelanceerd die gezinnen wereldwijd moet laten zien waarom een vakantie naar Jordanië een goed idee is. De bestemming voor jong en oud benadrukt hiermee hun slogan: ‘The Ultimate Family Destination’.

Voor ouders en kids
De familiepagina is een overzichtelijke samenstelling van informatie en amusement. De pagina is bedoeld voor ouders én kinderen. Zo is er een overzicht van alle gezinsbestemmingen en activiteiten en staan in de ‘Family Fun kalender’ de leukste evenementen voor het hele gezin. Kids uit verschillende landen vertellen over hun vakantie in Jordanië en de speciale ‘kids area’ is gevuld met spelletjes en filmpjes van Jordaanse kinderen die trots hun land laten zien.

Kindvriendelijke activiteiten
JTB benadrukt de veelzijdigheid van Jordanië en de vele activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin. Voor kinderen is het een belevenis om te dobberen in de Dode Zee. Op ontdekkingstocht gaan in wereldwonder Petra, de Romeinse stad Jerash of in Natuurpark Mujib is een avontuur en kamperen in de Wadi Rum woestijn is spannend. Even bijkomen kan met het hele gezin op het strand van badplaats Aqaba.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.