Kaskraker bij Keukenhof

Keukenhof heeft een primeur met een openluchtbioscoop mét barbecue.

Keukenhof heeft een primeur met een openluchtbioscoop mét barbecue.


Da’s weer eens iets anders: Midden in de natuur naar een bioscoopfilm kijken. Op vrijdag 30 augustus 2013 wordt voor de eerste keer een openluchtbioscoopavond georganiseerd bij Kasteel Keukenhof. Met als thema ‘familie avond’ wordt een avondvullend programma geboden met een BBQ, film en borrel. Om 19:00 wordt begonnen met een uitgebreide BBQ bij het Frederikshof vlak bij het kasteel. Verscholen tussen de bomen in een van de omringde tuinen van het Kasteel start om 21:00  de film.

Al zittend op zelf meegebrachte kleedjes en stoelen kunnen de bezoekers genieten van de film ‘Alles is familie’ die is bekroond tot beste Nederlandse film van 2013. Deze romantische comedie met Carice van Houten, Thijs Römer, Kim van Kooten en Benja Bruijning staat garant voor een avond vol romantiek, drama en veel humor. Na de film volgt een borrel waarbij alle bezoekers de film nog eens rustig kunnen bespreken.

Een kaartje voor de film kost € 9,50. Een kaartje voor de film gecombineerd met deelname aan de BBQ kost € 25,-. De prijzen zijn exclusief drank. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site www.kasteelkeukenhofevents.nl of de VVV te Lisse en Noordwijkerhout. Voor dit evenement geldt gratis parkeren naast het kasteel. Wel moet er rekening gehouden worden met de wegafsluiting op de Stationsweg in Lisse. Via de Zwarte laan en de Loosterweg Noord of via Spekkelaan/Van Lyndenweg is landgoed Keukenhof nog te bereiken. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.