Lol met Nick & Simon in Disneyland

Nick en Simon in Disneyland.

Nick en Simon in Disneyland.


Nick & Simon hebben een mooi baantje. Het ene concert is het andere niet. Deze week hebben ze gezongen in Disneyland Paris. Dat deden ze exclusief voor dertig luisteraars van het radiostation 100% NL. Dit concert hadden ze in juni gewonnen via een radioactie op 100% NL.

Op donderdagavond opende speciaal en alleen voor 30 winnaars van 100% NL de poorten van het Walt Disney Studios voor dit exclusieve optreden. Voor Nick & Simon was het optreden in het themapark magisch. Nick & Simon: “Disneyland heeft van zichzelf al iets magisch. En in dit geval vormde dat het mooiste decor wat je je maar kan wensen bij een optreden. Daarbij opgeteld de uitzinnige stemming van de prijswinnaars, maakte het tot een onvergetelijk optreden.”

De winnaars werden uitgenodigd eerst een paar ritjes in de Rock’n Roller Coaster te maken, alvorens ze Mickey Mouse de hand zouden schudden. De avond werd afgesloten met een meet & greet met de sterren uit Volendam om daarna nog even weg te dromen bij de Disney Dreams show voor het Kasteel. Dit is de derde samenwerking tussen 100% NL en Disney Parks & Resorts.

0

One Response

  1. fam steur

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.