Nazomeren aan de Vecht

Aan de vecht kun je in de nazomer nog genoeg activiteiten ondernemen zoals wandelen of kastanjes plukken.

Aan de vecht kun je in de nazomer nog genoeg activiteiten ondernemen zoals wandelen of kastanjes plukken.

De vakantie is straks weer voorbij maar dat hoeft niet te betekenen dat het mooie weer ook verdwijnt. Om van een mooie nazomer te genieten kun je denken aan een weekeind weg aan de Vecht bijvoorbeeld. Hier heeft hotel Mooirivier veel activiteiten om van de laatste zonnestralen te genieten. Zo kun je in de omgeving wandelingen door het bos maken of als je niet zo actief bent in het gras liggen en wildgerechten proeven. Mooirivier is ingesteld op een Indian Summer, zoals een kleurrijk en zomers najaar ook wel genoemd wordt. Zo kun je overdag buiten zijn in de laatste warme zonnestralen en ’s avonds binnen bij de open haard zitten.

Dol op het wildseizoen
De blaadjes die van kleur veranderen, de zon die lager staat en de gezelligheid van avonden samen aan tafel terwijl het buiten kouder wordt. De nazomer heeft zo zijn voordelen, ook op culinair gebied. De chef van Moorivier is dol op het wildseizoen en laat zijn gasten daar graag van meegenieten. Zo staan dit najaar heerlijke verse wildgerechten op het menu, welke precies hangt helemaal af van wat er die dag vers binnenkomt. Voor de liefhebbers van deze nazomerse gastronomie worden er speciale wildweekenden georganiseerd. Midden in de natuur genieten van het beste van de natuur, dat is waar het bij Mooirivier om draait.

Designhotel aan de Vecht
Ook voor wie er gewoon even tussenuit wil is het intieme hotel aan de Vecht een heerlijke stek. De ongerepte natuur biedt tal van mogelijkheden om helemaal tot jezelf te komen. Ga lekker wandelen, breng een bezoekje aan bruisend Zwolle of idyllisch Ommen of pak de fiets voor een flinke toertocht door de omgeving. Indian Summer is een Amerikaanse uitdrukking voor de periode waarin de herfst zijn mooiste verkleuring laat zien. Bij Mooirivier kun je genieten van de spectaculaire herfstkleuren van de Nederlandse bossen, in misschien wel de mooiste periode van het jaar.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.