Beleef cruise vakantie ook op land

Je kan van boord stappen in Venetië om een rit in een echte gondel mee te maken.

Je kan van boord stappen in Venetië om een rit in een echte gondel mee te maken.

Veel mensen denken dat een cruise vakantie vooral uit luieren op een boot bestaat, en dat is er natuurlijk een onderdeel van, maar bij de Mediterrane cruiserederij MSC Cruises wordt ook aan de actieve vakantieganger gedacht De reis op zee is voor sommige al genoeg maar als je toe bent aan meer avontuur kun je op lans je reis voortzetten. Zo kun je kiezen ervoor kiezen om met een hondenslee door de Noorse omgeving te racen of om in een off-road auto het Mediterrane landschap te doorkuizen.  MSC Cruises heeft geschikte excursies voor iedere reiziger.

Noordelijke pracht
Het Noord- Europese landschap biedt naast een prachtig uitzicht ook diverse spannende activiteiten. Ontdek Longyearbyen, het meest noordelijke dorp ter wereld met een hondenslee of bezoek de Noorse fjorden met een zogeheten RIB boot. Deze stevige, opblaasbare boot brengt je naar het bijzondere UNESCO plekje Geirangerfjord.
MSC Cruises doet verschillende havens aan waaronder het Romsdalsfjord waar je niet alleen kunt wandelen en kajakken, maar ook een spectaculaire treinrit kunt maken door de wereldberoemde Flåm vallei. In Reykjavik stappen alleen de echte avonturiers in een speciale jeep, gebouwd voor de meest woeste landschappen, voor een trip langs prachtige meren, berkenbossen en rotsachtige landschappen. Liever een excursie op z’n Hollands? MSC Cruises biedt verschillende fietstours –met of zonder gids- aan, ook met vertrek vanaf Nederlandse bodem.

Genieten rond de Méditerranée
MSC Cruises organiseert ook excursie in de warmere delen van Europa. Stap in Kroatië op een Segway, rijd in een jeep over Corfu of verken historische wegen in een off-road voertuig door het Siciliaanse Messina. Ook een must-do: een bezoek aan de Rots van Gibraltar. Deze rots, ook wel de poort van de Middellandse Zee genoemd, biedt een adembenemend uitzicht vanaf de top en bereik je via een kabelbaan.
In Istanbul ontdek je de magische ontmoetingsplaats tussen Azië en Europa tijdens een een boottocht over de Bosporus, de rivier die Istanbul in tweeën deelt. Kun je geen genoeg krijgen van excursies op het water? Ga mee met een ontspannende kajak tocht in de baai van Kotor (Montenegro), bekijk de prachtige kust van Palma tijdens een catamaran tour en geniet van Venetië tijdens een tochtje met een typisch Venetiaanse gondel.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.