Prijs voor Futuroscope

Met een Segway door Futuroscope rijden.

Met een Segway door Futuroscope rijden.


Het Franse Attractiepark Futuroscope is door de grote reizensite TripAdvisor met beoordelingen voor en door toeristen onderscheiden met het ‘Certificaat voor Excellentie 2013’. Het certificaat van TripAdvisor is een mooie beloning voor het park in Poitou-Charentes, dat onlangs haar 25e verjaardag afsloot.

Het nabij Poitiers gelegen Futuroscope werkt continu aan de verbetering en uitbreiding van het park. Zo wordt om de twee jaar 50% van de attracties vervangen of vernieuwd. “Het Certificaat voor Excellentie is een kroon op ons werk”, zegt Futuroscope CEO Dominique Hummel. “Het is een erkenning voor onze meerjarige inspanningen om onze attracties en service te optimaliseren, met als uiteindelijk doel onze bezoekers een onvergetelijk beleving van wereld formaat te bieden”. www.futuroscope.fr

Om in aanmerking te komen voor het TripAdvisor certificaat dienen toeristische attracties/bezienswaardigheden in een jaar minimaal 750 consumentenbeoordelingen te krijgen met een minimale gemiddelde score van vier van de vijf sterren.
In 2012 gooide Futuroscope al hoge ogen bij de TripIndex Attractieparken van TripAdvisor, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding van Franse attractieparken centraal stond.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.