Vakantieradio op Texel

Om dit weekeind het vakantiegevoel nog even vast te houden kun je naar het Tropical Street Festival luisteren.

Om dit weekeind het vakantiegevoel nog even vast te houden kun je naar het Tropical Street Festival luisteren.

Dit weekeind is het feest op Texel. Met het Tropical Street Festival vieren ze nog een keer de zomer voordat de ‘R’ weer in de maand komt. Dit festival is het grootste evenement op Texel. Misschien kun je zelf niet naar het het Tropical Street Festival in de Koog maar dan kun je naar Coastline FM luisteren. Op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus presenteert Coastline FM namelijk de hele dag live vanaf Texel. Zo kun je thuis dit zomerse festival ook meemaken.

Festival
Twee dagen lang is het eiland gevuld met straatartiesten. De livestudio van Coastline FM staat twee dagen lang op De dorpstraat, middenin de looproute. Van ’s ochtends 11 uur tot ’s avonds 22 uur presenteren de DJ’s van Coastline FM hier speciale programma’s, die natuurlijk passen bij het Tropical Street Festival.

Prijzen
Bezoekers van het Tropical Street Festival kunnen bij Coastline FM langskomen als ze wel eens uit een vliegtuig willen springen: het station geeft onder andere een tandemparachutesprong weg, maar ook andere prijzen.

Radio
Coastline FM zendt sinds juli 2012 via 94.5 Mhz uit vanaf het grootste Waddeneiland en richt zich op de 1 miljoen toeristen die jaarlijks hier hun vakantie doorbrengen. ‘We zijn dé vakantiezender voor Texel. Bij Texel hoort een vakantiegevoel, en dat brengen wij ook op de radio’ aldus creative director Jan de Boer.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.