Werken in het bos voor je vakantie

Kampeerterrein De Abbert in Flevoland.

Kampeerterrein De Abbert in Flevoland.


Klussen en kamperen. Daar zit in ieder geval een lekkere alliteratie in, maar of je er verder blij van wordt? Dat verschilt ongetwijfeld van persoon tot persoon. Maar wie er wel van houdt om de handen uit de mouwen te steken kan van 20 t/m 22 september terecht bij Het Flevo-landschap, dat samen met groepskampeerterrein De Abbert in Dronten een ‘Aan de slag weekend’ in het Reve-Abbertbos houdt. Deelnemers overnachten op het kampeerterrein en voeren in het bos verschillende beheerwerkzaamheden uit.

Het weekend start op vrijdag om 16.00 uur. Na het avondeten is er met een gids een speciale avondexcursie door het Reve-Abbertbos. Op zaterdag worden onder begeleiding van beheermedewerkers van Het Flevo-landschap diverse beheerwerkzaamheden uitgevoerd, zoals het aanleggen van een vlinderbaan, het aanleggen van een takkenwal rondom het kampeerterrein en verschralingswerkzaamheden rondom een poel. Het weekend wordt afgesloten met een ontbijt op de zondagochtend.

De kosten voor het weekend bedragen € 50,- per persoon. Dit bedrag is inclusief ontbijt, lunch en avondeten, diverse versnaperingen, de huur van een kampeerplek en het gebruik van douche en toilet. Deelnemers dienen zelf een eigen kampeermiddel (tent, caravan of camper) mee te nemen. Het is ook mogelijk een kampeerwagen te huren op de camping. Meer informatie over het programma, de kosten en aanmelden voor dit weekend vindt u op www.deabbert.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.