Win een reis met Tsjechië-foto

Een beeld van Praag.

Een beeld van Praag.


Op de CzechTourism Facebook pagina kan tot eind september 2013 deelgenomen worden aan een fotowedstrijd, waarmee een verblijf in Tsjechië gewonnen kan worden.

Nog wat nieuws uit dit land:

  • De City Night Line is een nachttrein die vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar onder andere Kopenhagen, München en ook het Tsjechische Praag rijdt. Wie vroeg boekt reist al vanaf €29,- via Utrecht naar Praag in circa 14 uur. Meer informatie: City Night Line.
  • Journalist Ronald Hoeben reisde af naar Praag om hier culinaire hoogstandjes te ontdekken. Hij dronk vers gebrouwen bier uit de tap en maakte kennis met de Tsjechische keuken. Zo bezocht hij ook het Pálffy Palace restaurant. Volgens Hoeben lijkt de tijd daar even stil te hebben gestaan en hangt er een magische sfeer. Zijn ervaringen bekijk je via een video op zijn website FoodTube. Voor meer informatie: Pálffy Palace.
  • Tsjechië werd net als een groot deel van Midden-Europa getroffen door zware regenval. Ondertussen is de situatie weer stabiel en is het land weer makkelijk te bereizen voor toeristen. Voor meer informatie zie CzechTourism en voor specifieke informatie over de situatie op campings in Tsjechië zie Camp.zc.
  • Een onvergetelijk verblijf in Tsjechië winnen? Dit kan nu via een fotowedstrijd op de Facebook pagina van CzechTourism. Wie de beste vakantiefoto uploadt, wint een van de drie verblijven in Tsjechië. Meer informatie: Facebook CzechTourism.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.