Actief in de Ardennen

Tijdens de herfst kun je nog genoeg dingen ondernemen in de Ardennen.

Tijdens de herfst kun je nog genoeg dingen ondernemen in de Ardennen.

Tijdens de herfst kun je best actief zijn tijdens je weekeindje weg of vakantie. De kans is vrij klein dat je lekker kan luieren in de zon en als je dan toch weg van huis bent wil je wel wat ondernemen. Zo kun je kiezen voor een sportief uitje naar de Ardennen. In de bergen is genoeg te doen, zo kun je canyoning doen, hiken of mountainbiken. Dat is nog eens wat anders dan ons eigen vlakke land en het is maar op een paar uur rijden. Speciaal voor alle avontuurlijke sportievelingen is VillaXL een samenwerking gestart met AdventureXL, zij organiseren activiteiten in de natuur. Bij elke boeking op VillaXL, krijg je nu informatie over wat AdventureXL in de omgeving organiseert: van boogschieten tot tokkelen en van quadrijden tot abseilen.

Hot in de herfst
Of je nu met de hele familie, een groep vrienden of misschien wel je collega’s op pad gaat, de Ardennen zijn hot deze herfst. Je kan je de hele dag vermaken in de natuur met de sportieve activiteit die bij je past. Na een dag vol in actie kun je bijkomen in een van de vakantiehuizen van VillaXL. Je kan kiezen voor superdeluxe of juist meer basic, van Stoumont of juist Bastogne. Vakantiehuis Château Superb is een echt kasteel, waar je ook in kan overnachten. Ook de dag activiteiten liggen niet vast, het is mogelijk deel te nemen aan de standaard arrangementen, maar ook om zelf een programma samen te stellen bij AdventureXL.

Uitnodiging van de natuur
“De Ardennen zijn een open uitnodiging om de natuur in te gaan, om actief te worden, om outdoor te genieten! Daarom past de samenwerking met AdventureXL ook zo goed. Boek je een huis in de Ardennen, dan laten we je meteen weten wat er allemaal in de omgeving te doen is. AdventureXL is een professionele partner, die naast uitdagende programma’s ook veiligheid garandeert. Je kunt natuurlijk binnen bij de open haard blijven zitten, maar de survival avonturen zijn zo aantrekkelijk dat ik zeker weet dat niemand nee kan zeggen. En die open haard loopt niet weg, daar zit je alleen nog maar lekkerder naast na een actieve dag!” aldus een enthousiaste Bart- Jean Akkers, Commercieel directeur van VillaXL.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.