ANWB komt met nieuwe annuleringsregeling

ha

Je kunt nu een wintersportvakantie boeken en tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren.

Veel mensen willen wel op wintersport maar twijfelen nog omdat er nu veel financiële onzekerheid is. Om reizigers tegemoet te komen biedt Pharos Reizen van ANWB vakantiegangers de mogelijkheid hun wintersportvakantie tot zes weken voor aankomst kosteloos te annuleren. Zo kun je wel je vakantie boeken maar blijkt het uiteindelijk tocht niet te lukken, zit je niet aan hoge annuleringskosten vast.

Flexibiliteit
Pharos Reizen heeft sinds twee jaar een versoepelde annuleringsregeling voor zomervakanties en biedt op wintersportvakanties sinds vorig jaar sneeuwgarantie: als er in het skigebied tot vijf werkdagen voor vertrek geen liften open zijn, mag de wintersporter kosteloos annuleren.

Extra zekerheid
Karianne van Rongen, Algemeen Directeur van Pharos Reizen: ‘Als dochter van de ANWB willen we reizigers graag net iets meer zekerheid bieden. Deze annuleringsregeling geeft vakantiegangers alvast de zekerheid van een goede vakantieplek, terwijl ze nog nergens aan vast zitten. Handig voor gezinnen met schoolgaande kinderen, want in de schoolvakanties mis je al snel de boot als je laat boekt. Maar wintersporters zonder kinderen mogen er natuurlijk ook gebruik van maken!’

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.