Baobab Reizen is gered

Familierondreizen zijn zo samengesteld dat zowel de ouders als de kinderen het naar hun zin hebben.

Familierondreizen zijn zo samengesteld dat zowel de ouders als de kinderen het naar hun zin hebben.


Sawadee Reizen zet het merk Baobab Reizen voort. Omdat beide organisaties al jaren avontuurlijke rondreizen organiseren is een samenvoeging volgens directielid Floris Fluitsma van Sawadee Reizen een ‘natuurlijke ontwikkeling’. “Sawadee en Baobab liggen dicht bij elkaar. Bij ons beiden staat de reiziger, passie voor reizen en duurzaamheid centraal. Deze overeenkomsten zullen maken dat de Baobab reiziger zich nog steeds thuis zal voelen. De afgelopen week hebben veel Baobab klanten ons op eigen initiatief weten te vinden, dit bevestigt dat de twee merken bij elkaar passen.”

Gezamenlijk bieden de merken meer dan 180 rondreizen naar 70 bestemmingen. Om de reizigers die eerder bij Baobab geboekt hebben een passend alternatief te bieden heeft Sawadee extra vertrekdata gepland. Fluitsma: “Door digitalisering neemt ook in de reiswereld het contact tussen de klant en de organisatie af. Bij Sawadee geloven we juist in persoonlijk advies en professionele reisbegeleiding. Dit was zeker ook bij Baobab het geval. Wij hechten er daarom ook veel waarde aan dat we een aantal medewerkers van Baobab kunnen behouden. Sawadee is onderdeel van PEAK Adventure Travel Group, wereldwijd leidend op het gebied van avontuurlijke reizen. Daardoor weten we dat we ook dit avontuur goed aankunnen.”

Sawadee Reizen, onderdeel van de PEAK Adventure Travel Group Ltd, organiseert sinds 1983 avontuurlijke groepsrondreizen naar bijzondere bestemmingen waarbij beleving van natuur en cultuur centraal staat, met aandacht voor duurzaamheid en lokale bevolking.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.