Barbados geeft je zakgeld

Als je nu een eiland boekt naar Barbados krijg je zakgeld om alles te ontdekken wat het eiland te bieden heeft.

Als je nu een eiland boekt naar Barbados krijg je zakgeld om alles te ontdekken wat het eiland te bieden heeft.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, zakgeld krijgen om vakantie te vieren op een tropisch eiland. Toch is Barbados met de actie begonnen en wegens succes gaan ze er langer mee door. Om toeristen in het laag seizoen naar het eiland te lokken kwam Barbados afgelopen juni met het Island Inclusive pakket. Dit pakket biedt de reiziger US $200 (€150,-) per persoon bij een verblijf van 7 nachten of meer. Dit bedrag komt in de vorm van vouchers en kunnen worden ingeleverd bij deelnemende hotels, attracties en restaurants.

Veel mogelijkheden
Gebruik bijvoorbeeld een voucher voor de Aerial Trek Zipline om het groene binnenland van Barbados eens op een heel andere manier te bekijken, neem een kijkje in de Concorde hangar en bezichtig dit unieke vliegtuig van binnen of ontdek de onderwaterwereld van de Caribische Zee zonder nat te worden met de Atlantis Submarine. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek het feest in vissersdorpje Oistins
De vouchers kunnen ook weer gebruikt worden bij Oistins’s Fish Fry, de must-see en do wanneer je op Barbados bent. Iedere vrijdagavond wanneer de vers gevangen vis binnenkomt in het vissersdorpje Oistins komt het hele eiland bij elkaar om te genieten van live muziek, ’s werelds oudste rum en natuurlijk de vis die op veel verschillende manieren bereid wordt.

Deze aanbieding is vanaf nu boekbaar en geldt t/m 21 december 2013. De reis moet wel voor 21 september 2013 worden geboekt. Om te boeken of voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.