Deel je reis via Tweeted Trips

Via Tweeted Trips worden je tweets in kaart gebracht en kun je zo je reis delen met je volgers.

Via Tweeted Trips worden je tweets in kaart gebracht en kun je zo je reis delen met je volgers.

Er zijn al veel verschillende sites waar je het thuisfront op de hoogte kan houden van je reizen, toch is er nu een website die iets nieuws doet. Tweeted Trips heeft een gat in de markt van sociale media en reizen gevonden. Je kan namelijk je tweets in een wereldkaart zetten en zo je reis in kaart brengen voor je volgers. De website geeft je de mogelijkheid om de laatste 50 tweets die je gepost hebt te downloaden. Als je geo-locatie aan hebt staan worden je tweets automatisch op de kaart gezet. Zo komen de tweets over de plaatsen waar je naar toe gereisd bent gelijk op de kaart en kunnen je volgers een beeld krijgen van de reis die je gemaakt hebt. Als je geo-locatie uit hebt staan kun je de locaties handmatig toevoegen aan de kaart.

Hoe werkt het?
Je kunt dit niet alleen na je reis doen, het is ook mogelijk om real-time je tweets in de kaart te zetten. Zo kunnen mensen je reis volgen terwijl je nog onderweg bent. Een eigen Tweeted Trip aanmaken is ook helemaal niet moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is je twitternaam invoeren op de website. Je laatste 50 tweets worden dan automatisch gedownload en geplaatst op je eigen wereldkaart. Je kan je kaart zelf nog aanpassen, bijvoorbeeld door tweets die geen locatie hebben handmatig op de kaart te plaatsen. Daarna hoef je alleen nog een titel en een omschrijving van je reis toe te voegen en kun je de kaart opslaan. Je kaart is nu klaar om te delen met vrienden en volgers. Alle latere tweets worden vanzelf toegevoegd aan de kaart, dus daar hoef je tijdens je reis niet mee over na te denken.

Voor meer informatie of om je eigen kaart te maken ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.