Disney komt met talentenjacht

Disney heeft het succes van andere talentenprogramma's gezien en heeft een eigen theatershow gemaakt.

Disney heeft het succes van andere talentenprogramma’s gezien en heeft een eigen theatershow gemaakt.

Disney gaat de theaters in met een nieuwe theatershow: Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show! Deze show is speciaal voor kinderen, zij zijn waarschijnlijk nog te jong om iets van The Voice of X Factor mee te krijgen, dus hebben ze nu hun eigen talentenjacht. Ze gaan namelijk samen met bekende Dinsey figuren op zoek naar de beste acts. Mickey Mouse en je favoriete Disney vrienden nemen je mee op een zoektocht naar talent. Mickey, Minnie, Donald en Goofy gaan op een gekke autotocht waarbij het publiek meehelpt om de coolste acts te vinden. Onderweg zing je met Assepoester, stuiter je mee met Teigetje en schreeuw je op je hardst “yee-haw” met Woody, Jessie en Buzz Lightyear uit Disney/Pixar’s Toy Story! Het is een show voor de hele familie.

Binnenkort is Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show! te zien in:
Amsterdam
RAI – 11 t/m 13 oktober 2013
Eindhoven
Indoor Sportcentrum – 15 t/m 17 oktober 2013
Enschede
Go Planet Expo Hall – 19 t/m 22 oktober 2013
Arnhem
Rijnhal – 25 t/m 27 oktober 2013

Kaarten zijn te krijgen vanaf €17,50. Voor meer informatie ga je naar de website.

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.