Disney’s Planes landt op Schiphol

De vertoning van Planes bij de verkeerstoren van Schiphol. Foto: Peter Bezemer: Afterview fotografie

De vertoning van Planes bij de verkeerstoren van Schiphol. Foto: Peter Bezemer: Afterview fotografie


Voor het allereerst in de vlieggeschiedenis werd gisteren een film vertoond op een Schiphol met een 3D Drive-in Bioscoop. In samenwerking met KLM, Hertz, Mastercard en LVNL werd op Amsterdam Airport Schiphol Disney’s Planes vertoond aan de inzittenden van honderd auto’s. De verkeerstoren maakte onderdeel uit van het decor.

De voorstelling gisteren was de primeur. Vananond en morgenavond vinden nogmaals een voorstelling van Disney’s Planes plaats op deze bijzondere lokatie. De aanwezige gasten kunnen vanuit hun eigen auto genieten van Disney’s nieuwste animatiefilm Planes. De film wordt door middel van infrarood vertoond waardoor voor de gasten Planes in 3D te zien is. Voor het geluid is een speciale radio frequentie beschikbaar gesteld, zodat iedere kijker, net als in een vliegtuig, kan genieten van Planes.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.