Eurocamp toont zelf reviews

Wie gaat kamperen of anderszins op reis gaat doet het: Vantevoren zoeken naar beoordelingen van plekken waar je naar toe gaat. Goede voorbereiding is immers het halve werk. Eurocamp weet dat mensen dat doen en gaat nu zelf ‘met de billen bloot’ en toont op zijn eigen site de recensies van Zoover en Tripadvisor, zodat je nog beter een oordeel kunt vellen.

“Zoover en Tripadvisor zijn belangrijke informatiekanalen voor vakantiegangers; hiernaast willen we ook graag onze eigen klanten aan het woord laten. Beoordelingen voor én door Eurocamp gasten, daar gaat het om. We doen dit om mensen een nog beter beeld te geven van ons aanbod, onze service en kwaliteit. Wij maken gebruik van een review systeem van een extern bedrijf welke de reviews controleert en goedkeurt. Als organisatie hebben wij hier geen invloed op. Wel kunnen wij indien mogelijk op de review van onze gasten reageren. Alleen op deze manier kunnen wij objectieve reviews tonen. Het is die speciale Eurocamp ervaring die de vakantie nog net een stukje mooier maakt en dat zie je nu terug in de ervaringen van onze klanten”, aldus Niels Jansen, Commercial Director van Eurocamp.

In de reviews op de website worden naast de algehele reiservaring ook de specifieke Eurocamp faciliteiten beoordeeld. Vakantiegangers ontvangen na thuiskomst een email met het verzoek de reis te reviewen en zo hun vakantie-ervaring te delen. Dat kan eenvoudig door de camping wel of niet aan te bevelen, of meer uitgebreid met aanvullende informatie en tips. Alle reviews zijn objectief en onafhankelijk zodat er een eerlijk en duidelijk beeld over de verschillende bestemmingen en accommodaties ontstaat.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.