Frans Bauer in Frankrijk


Frans Bauer, die in een artikel in de Volkskrant laat weten dat hij wel heel Nederland doorgereisd is met zijn ouders, maar dat die vanwege hun analfabetisme niet naar het buitenland durfde, reist nu samen met zijn broer Dorus richting de West-Provence in Frankijk. Zijn tante zorgde met haar verhalen over dat land voor een verlangen naar deze bestemming.Elke week ontvangt hij in het TROS-programma een gast met wie hij een dag en nacht doorbrengt. Lokale folklore, eeuwenoude tradities en al het goede dat Frankrijk te bieden heeft staan hierbij op het programma. De eerste aflevering van afgelopen zaterdag stond in het teken van het vertrek naar het land van kaas, wijn en chansons. “De broers gaan ouderwets kamperen en dat betekent een tochtje langs winkels voor het aanschaffen van spulletjes. Van anti-muggenolie tot een originele vouwwagen uit de jaren ’70. En ondanks hun verleden als woonwagenbewoners, is kamperen duidelijk andere koek”, zo meldt de beschrijving van het programma, dat hier te zien is via uitzending gemist.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.