Garmin komt met nieuw navigatietoestel

Garmin komt met een nieuw navigatietoestel speciaal voor campers.

Garmin komt met een nieuw navigatietoestel speciaal voor campers.

Garmin komt dit najaar met een nieuw navigatietoestel, de Camper760LMT-D Europe, speciaal voor campers. Het is de eerste keer dat de fabrikant een toestel speciaal voor campers heeft ontwikkeld. Het 7” GPS toestel wordt geleverd met Garmin navigatie specificaties en campervriendelijke functies. Voorgeladen met gedetailleerde kaarten, stelt de Camper760LMT-D Europe routes samen die geschikt zijn voor het gewicht en afmeting van de camper en caravan. Daarnaast maakt het toestel het makkelijker om geschikte parkeerplaatsen te vinden voor je camper. De Garmin Camper760LMT-D Europe zal voor het eerst te zien zijn voor de internationale media en consumenten tijdens de IFA in Berlijn van 6 tot en met 11 september.

Camper vriendelijke specificaties
De Camper760LMT-D Europe is voorgeladen met gedetailleerde kaarten van Europa met camper gerelateerd beperkingen, zoals brughoogtes en gerelateerde informatie voor de meeste grote wegen en snelwegen. Gebruikers voeren de voertuig informatie in (hoogte, gewicht, lengte en breedte) om wegen te vinden die passen bij hun camper of caravan.

ACSI en MHF leveren uitgebreide informatie over campings en parkeerplaatsen. Deze database bevat meer dan 20.000 POI’s. ACSI laat gebruikers door 19 categorieën zoeken, zoals outdoor, zwembad, restaurant, speeltuin en vers brood verkrijgbaar op de camping. Om het eenvoudiger te maken om plaatsen te vinden terwijl u onderweg bent, drukt u op “Up Ahead”. Deze specificatie levert u een constante stroom van punten in de omgeving – inclusief restaurants, rustplaatsen, ziekenhuizen en tankstations – die getoond worden op de kaart en die update terwijl u rijdt.

Camper trip plannen en delen
De gratis BaseCamp™ desktop software zorgt ervoor dat gebruikers hun trip van te voren kunnen plannen. Gebruikers kunnen routes creëren over specifieke wegen en zoeken naar POI’s, inclusief locale attracties, restaurants en tankstations. De geplande trip kan gedownload worden op de Camper760LMT-D Europe voor een rit zonder stress.

Bluetooth handsfree en real-time weer
Gebruikers kunnen hun smartphone synchroniseren via Bluetooth om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en speaker van de Camper760LMT-D. Het toestel is ook compatibel met Smartphone Link, een gratis mobiele app die het toestel verbindt met een iPhone of Android smartphone om live services te ontvangen. Dit bevat weersinformatie (huidig en zeven dagen vooruit) als één van de specificaties. De geavanceerde weersfunctie levert ook geanimeerde radarbeelden op een kaart met indicaties voor neerslag zoals regen, sneeuw en ijs om bestuurders te helpen om slechte rijomstandigheden te voorkomen. Garmin Live Services zijn zowel gratis als tegen abonnementskosten verkrijgbaar.

De Garmin Camper760LMT-D Europe is te koop voor € 399. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.