Gratis naar Bike Motion Benelux

Door een bezoek te brengen aan de Bike Motion-beurs ben je weer snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Door een bezoek te brengen aan de Bike Motion-beurs ben je weer snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Elke Dag Vakantie.nl mag tien toegangskaarten tot de Bike Motion Benelux beurs, die van 11 t/m 13 oktober 2013 in Jaarbeurs Utrecht gehouden wordt, weggeven. Omdat in je eentje gaan niks is, doen we het zo: 5 x 2 kaarten gaan er uit (waarde: 32 euro). Wat moet je er voor doen om die thuisgestuurd te krijgen? Simpel: Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter (zodat we je ook in de toekomst op de hoogte houden met fietsvakantietips) vóór zaterdag 5 oktober 2013 en laat je gegevens hier achter in het formulier helemaal onderop in het artikel. De vijf winnaars krijgen zo 5 oktober per mail bericht en de kaarten direct per post thuisgestuurd.

Wat kun je verwachten op Bike Motion Benelux?

Fietsen is emotie. Pure passie om jezelf te verbeteren. En al dat groots begint met iets kleins. Een nieuwe band of een lichtgewicht bout. Of een compleet nieuwe fiets natuurlijk. Het kan het startschot zijn van een nieuw avontuur. En dat nieuwe avontuur, dat zet je als fietsliefhebber in gang op Bike Motion Benelux.

Op deze beurs kun je jouw fietspassie in een hogere versnelling zetten: zo laten importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding alvast de collectie voor het nieuwe seizoen zien. Maar je vindt er ook aanbieders van fietsvakanties, sportvoeding en heel belangrijk, alles om je eigen prestaties te verbeteren.

Activiteiten

Naast de stands waar 600 merken te vinden zijn, kun je op Bike Motion Benelux ook zelf aan de slag. In diverse clinics en workshops doe je bijvoorbeeld de laatste inzichten op over o.a. houding, voeding of krijg je advies over de voor jouw ideale training. De beurs wordt steevast aangedaan door bekende wielrenners. Afgelopen jaar was bijvoorbeeld de kersverse gouden kampioene Marianne Vos één van de ere-gasten.

Bike Motion in het kort:

 • alles om je eigen prestaties te verbeteren
 • de nieuwste modellen racefietsen en mountainbikes
 • parcours waarop je zelf de nieuwste MTB-modellen kunt testen
 • de laatste trekking¬fietsen, BMX-fietsen en trial¬fietsen
 • informatie over fietsvakanties en -bestemmingen
 • de nieuwste onderdelen en accessoires
 • fietskleding, -schoenen, -brillen en –helmen
 • workshops en clinics voor advies over voeding, training, techniek, houding etc.
 • Men at Work: werkplaats waar zelfbouwers hun kunsten vertonen
 • bikefitting
 • ontmoet de profs

Praktisch
Bike Motion Benelux, 11 t/m 13 oktober 2013, Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden: vrijdag 11 oktober van 12.00 tot 21.00 uur, zaterdag 12 en zondag 13 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 16,00. Meer informatie + voordelige online voorverkoop: www.bikemotionbenelux.nl.

0

Reacties

 1. Angelo Van den Abeel

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.