Griezelen tijdens halloween in klimrijk

Het klimbos in Brabant wordt voor een avond omgebouwd tot griezelbos.

Het klimbos in Brabant wordt voor een avond omgebouwd tot griezelbos.

Ook dit jaar organiseert Klimrijk Brabant weer een speciale halloweenavond voor iedereen die griezelen houdt. Het klimpark wordt één avond in oktober omgetoverd tot een griezelplek. Met griezelachtige attributen, licht- en rookeffecten wordt voor een spannend effect gezorgd. Dit zorgt voor een bijzondere klimervaring. Je kan op zaterdag 19 oktober klimmen van zonsondergang tot middernacht. Wie durft, kan deze avond ook deelnemen aan de spooktocht.

Gifdrank en smurriekoek
19.00 uur worden de klimmers ontvangen met een gifdrankje en smurriekoek van het ‘spookhuis’. Na zonsondergang starten de eerste waaghalzen met klimmen over de spannende klimroutes. De griezelige attributen, licht- en rookeffecten in de bomen zorgen voor een spannend klimavontuur.

Spooktocht
Wie durft, kan deze avond ook deelnemen aan de spooktocht. Vijftien minuten lang extra gruwelen en griezelen in de Veldhovense bossen van Klimrijk Brabant. De spooktocht is geschikt voor een leeftijd van 8 jaar en ouder.

Klimmen is mogelijk vanaf 1.30 meter. Deelnemers kunnen op zaterdag 19 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur starten met klimmen. Het Halloween klimarrangement is inclusief gifdrank met smurriekoek en deelname aan de spooktocht. Reserveren voor deelname is gewenst en kan via 040-2556545 of via info@klimrijk.nl. Kijk voor meer informatie op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.