Het hele jaar door kamperen in Istrië

Je kan deze herfst en winter ook kamperen in Istrië , waar je bijvoorbeeld de kustplaats Rovinj kan bezoeken.

Je kan deze herfst en winter ook kamperen in Istrië , waar je bijvoorbeeld de kustplaats Rovinj kan bezoeken.

Normaal gesproken gaan campings dicht in de herfst en pas weer open in het voorjaar. In Istrië hebben ze besloten het anders aan te pakken. Hier kunnen kampeerliefhebbers het hele jaar door kamperen, dus ook in de herfst en de winter. Nu is een goede tijd om het schiereiland, gelegen in het noordwesten van Kroatië, te bezoeken. Het is namelijk minder heet en minder druk, dus heb je de tijd om van de activiteiten en het eten te genieten.

Activiteiten
Het naseizoen is in Istrië hoogseizoen als het gaat om een actieve en culinaire vakantie. Het milde klimaat leent zich prima voor activiteiten zoals fietsen, wandelen, wijn- en olijfolieroutes rijden of stadjes bezoeken. Bovendien is het nu truffelseizoen.

De Camping
Camping Porto Sole, gelegen aan een beschutte baai nabij Vrsar, biedt vanaf nu het gehele jaar overnachtingsmogelijkheden. Er zijn 221 plaatsen met electriciteit, water en verwarmde sanitaire voorzieningen. Gasten die in de winter verblijven kunnen eventueel voor een ontbijt en diner terecht in het naastgelegen hotel Pineta of gebruik maken van het zwembad en de wellness faciliteiten.
De camping ligt nabij het sfeerrijke vissersplaatsje Vrsar, waar Casanova himself graag genoot van de zondondergang achter de eilanden voor de kust. Het nabijgelegen Venetiaanse kuststadje Rovinj is ook een romantische plek in Istrië.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.