Herfst begint met Roots in the Woods

Roots in the woods is een festival dat een ode geeft aan de herfst.

Roots in the woods is een festival dat een ode geeft aan de herfst.

De zomer is niet de enige rede voor een feestje, ook in de herfst is er genoeg te vieren. In het weekend van 18 oktober is Roots in the Woods. Tijdens dit festival komen in het Beekpark in Apeldoorn vind je veel verschillende vormen van vermaak. Zo is er muziek, theater, dans, cultuur, kinderactiviteiten en Veluwse culinaire specialiteiten. Het programma is bijna klaar, hier is alvast een voorproefje.

Theater
Piepschuim bestaat uit drie muzikale Nijmeegse fantasten. Ze geven een theatershow die bol staat van wonderlijke gedachtekronkels en geraffineerde muziek. Piepschuim speelt een alles onthullende voorstelling over knellende zaken. Er wordt van alles gesuggereerd, maar uiteindelijk wordt er niets blootgelegd, want Piepschuim stelt dat het allemaal wel wat ruimer gezien mag worden.

En meer
Er is ook muziek van Living Room Heroes, theater van Cirque Magnifique en beleving in het Kindersprookjesbos. Niet voor niets werd Roots in the Woods vorig jaar wel het festival met de meeste diversiteit per vierkante meter genoemd. Ook dit jaar brengt het festival van 18 tot en met 20 oktober een ode aan de herfst. Voor het hele gezin, in een gemoedelijke sfeer en in de frisse buitenlucht.

Het festivalterrein is gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.