Imposant bedrag Suske en Wiske voor KWF

20130911-155532.jpg
Striphelden Suske en Wiske hebben vanmiddag een bedrag van 33.552 euro overhandigd aan het KWF Kankerfonds. De overhandiging vond plaats in Dutch Waterdreams, de wildwaterbaan in Zoetermeer. Deze zomer steunden alle Suske en Wiske lezers het goede doel: per verkocht album van De Vliegende Rivier, ging er een euro naar het goede doel. Deze actie werd georganiseerd onder het label ‘Suske en Wiske helpen kinderen’, een initiatief naar aanleiding van de 100ste verjaardag van Willy Vandersteen. In Nederland werd het KWF Kankerfonds gekozen als het goede doel, voor Vlaanderen werd dat Kom op tegen Kanker. Bij de overhandiging vond tevens de presentatie van het 323e Suske en Wiske-album ‘Barabas en de balorige’ plaats.

Suske en Wiske samen met de tekenaars van de strip (rechts) en de directie van KWF met de cheque bij Dutch Waterdreams.

Suske en Wiske samen met de tekenaars van de strip (rechts) en de directie van KWF met de cheque bij Dutch Waterdreams.

Tegelijkertijd werden er de hele dag activiteiten gehouden in de (professionele) waterstroom van het park, waarvan de opbrengst ook naar hetzelfde goede doel ging.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.