Katy Perry vier keer in Madame Tussauds

Katy Perry is vanaf nu te bewonderen in Madame Tussauds Amsterdam en drie andere steden.

Katy Perry is vanaf nu te bewonderen in Madame Tussauds Amsterdam en drie andere steden.

Katy Perry heeft, op dezelfde dag, een beeld in vier verschillende Madame Tussauds gekregen. Deze flamboyante en kleurrijke popster is te zien in Amsterdam, Sydney, New York en Bangkok. Perry is toegevoegd aan de collectie tussen de grootste sterren ter wereld. Elk beeld van haar heeft een andere stijl. Daarnaast zijn ze te zien in herontwerpen van enkele van haar beroemde podium outfits, die exclusief door Katy’s ontwerpers voor Madame Tussauds zijn gemaakt.

Verschillende beelden
In Amsterdam draagt het beeld een op zoetigheid geïnspireerde Peppermint Swirl jurk. De witte met lovertjes bezaaide jurk met oversized rode en paarse lolly’s wordt gedragen met rood-wit leren handschoenen en fonkelende rode schoenen.
In Australië is tot in het kleinste detail een zeer opvallende jurk in tutu-stijl opnieuw ontworpen, met een met lovertjes bedekt gestreept lijfje in snoepgoedkleuren en een halslijn in de vorm van een hart.
In New York is het beeld gekleed in een eigenzinnige witte body, versierd met veelkleurige pompoenen die, net zoals de jurken van Amsterdam en Australië, gedragen werd tijdens haar 2011 California Dreams tour.
Voor de attractie in Bangkok heeft het kledingteam van Perry de draaimolenjurk van Manish Arora ontworpen, die ze droeg tijdens de 2008 MTV Europe Music Awards. Opvallend detail in de rok zijn de kleine dieren in de draaimolen.

Reacties
‘We zijn heel blij dat we Katy Perry in Madame Tussauds mogen verwelkomen’, aldus woordvoerster Annemiek Dolfin. ‘Ze is een van de meest fantastische performers ter wereld en we zijn overspoeld met verzoeken van onze gasten om haar als beeld op te nemen’.
Katy werkte nauw samen met het team van de Madame Tussauds Studio’s in Londen voor de creatie van haar beeld. ‘Het klinkt een beetje bizar, maar ik heb het gevoel dat het wassenbeeld tot leven lijkt te komen! Het is een fantastische identieke versie van mij’. Aldus Katy Perry.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.