Landal opent nieuwe wintersportlocatie

Landal opent een derde park in Zwitserland, Landal Alpine Lodge Lenzerheide, hier kun je vanaf december op wintersport.

Landal opent een derde park in Zwitserland, Landal Alpine Lodge Lenzerheide, hier kun je vanaf december op wintersport.

Landal opent dit wintersportseizoen een nieuw park in Zwitserland. Landal Alpine Lodge Lenzerheide, zoals het park heet, is een lodge op 1.500 meter hoogte en direct gelegen aan de piste. Dit is het derde park van Landal in Zwitserland. De Alpine Lodge ligt volgens de verhuurder in een van de meest zonnige en sneeuwzekere gebieden in Zwitserland. De Lodge heeft een overdekt zwembad, restaurant en fitnessruimte. De appartementen zijn voorzien van open haard en de luxe appartementen zijn ook uitgerust met privé-sauna. Het gebied Lenzerheide heeft een directe verbinding met skigebied Arosa en is met in totaal 225 km aan skipistes.

De lodge
Landal Alpine Lodge Lenzerheide ligt in de Zwitserse Alpen op 1.500 m hoogte, dichtbij bergmeer Heidsee en de dorpskern van Lenzerheide (Graubünden). Het park bestaat uit 96 woningen en penthouses (2-, 4-, 6- en 8-persoons) en chalets (6- en 8-persoons). Alle woningen hebben een open haard en de luxe woningen hebben daarnaast nog een privé-sauna. Daarnaast heeft de Lodge een receptiegebouw, kinderspeelruimte, overdekt zwembad met relaxruimte, fitnessruimte, restaurant en vergaderaccommodatie.

Sportmogelijkheden in de zomer en winter
Landal Alpine Lodge Lenzerheide ligt in een bosrijk hooggelegen dal en biedt ’s winters de mogelijkheid de hele dag te skiën. In de zomer is er veel te doen bij de Heidsee, zoals zeilen, surfen en er is een bootverhuur. Daarnaast zijn er nog activiteiten op het droge. Zo ligt er 305 km aan fietspaden, 170 km aan wandelpaden, is er een 18-holes golfbaan, de langste rodelbaan ter wereld, het hoogst gelegen klimpark van Zwitserland, zijn er in- en outdoor tennisbanen en is er het dichtbij gelegen Spa en Wellnessbad H2Lai.

Op 7 december opent Landal Alpine Lodge Lenzerheide haar deuren maar je kan nu al een wintersportvakantie boeken. Ga voor meer informatie naar de website.

0

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.