Lille beste stedentrip om te winkelen

Lille is door hotelgasten uitgeroepen tot beste shopstad voor een stedentrip.

Lille is door hotelgasten uitgeroepen tot beste shopstad voor een stedentrip.

Parijs lijkt het enige shopwalhalla in Frankrijk, maar dat is niet waar, Lille heeft die titel namelijk gekregen van hotelgasten. 99% van de Nederlanders die een weekend in Lille hebben doorgebracht vinden dat je er geweldig kan shoppen. Dit blijkt uit onderzoek van de website Hotelspecials. Ondanks de reisafstand is deze grote Franse winkelstad na Parijs hét shopwalhalla voor hotelboekers.

Stedentrips met gegarandeerd winkelplezier
Een analyse van de beoordelingen van de afgelopen 12 maanden wijst verrassend uit dat hotelgasten die in Lille verbleven, deze stad het meest geschikt vinden om te shoppen. Daarnaast werd er onder andere gevraagd of de bestemming geschikt is voor kinderen, een museumbezoek en een romantisch verblijf.
Bezoekers van Maastricht zijn op hun beurt erg te spreken over het shopgehalte van deze bourgondische stad. België heeft als populairste modestad Hasselt, in Duitsland zorgt Aken met bijzondere winkels voor de ultieme shopervaring. Al deze plaatsen bieden als toppunt van het jaar ook veel vertier tijdens de kerstmarkten. Bovendien maken de welbekende zomersolden Hasselt en Antwerpen extra populair.

Top shopbestemming per land:
Nederland: Maastricht
België: Hasselt
Duitsland: Aken
Frankrijk: Lille

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.