National Geographic Fotowedstrijd

Stuur jouw mooiste foto in, in de categorie Mens, Dier of Landschap en maak kans op een reis.

Stuur jouw mooiste foto in, in de categorie Mens, Dier of Landschap en maak kans op een reis.

De zevende editie van de bekende fotowedstrijd van National Geographic is begonnen. Vanaf nu kan iedereen zijn mooiste foto’s opsturen in de categorie mens, dier en landschap. Dus als je een mooi plaatje geschoten hebt op vakantie waarvan jij vindt dat het een prijs waard is kun je meedoen. De foto’s worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit: redacteuren van National Geographic, reisfotograaf Sascha Schalkwijk en natuurfotograaf Edwin Giesbers.

Prijzen
Meedoen doe je niet voor niets, daar wil je mooie prijzen mee winnen. National Geographic geeft de winnende foto’s een plekje in het NG Magazine. Daarnaast krijgen de winnaars een reis naar Zuid-Afrika, de USA of Nieuw-Zeeland. Ook komen de tien beste foto’s uit de drie categorieën in aanmerking voor de NS Fotopublieksprijs. De winnaars van deze prijs winnen een jaar lang gratis reizen voor 2 personen met de NS.

Meedoen
Om mee te doen moet je je foto oploaden voor 7 september 12.00 via de website. De winnaar wordt eind oktober bekend gemaakt en krijgt hier automatisch bericht van. Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je de foto instuurt, dit en meer informatie vind je allemaal op de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.