Nieuw bezoekerscentrum in Macy’s

Er is, naast de al bestaande bezoekerscentra in New York, nu een nieuwe geopend in Macy's.

Er is, naast de al bestaande bezoekerscentra in New York, nu een nieuwe geopend in Macy’s.

Vanaf nu is er in het nieuwe Herald Square Visitor Center van Macy’s een Official NYC Information Center gehuisvest. Hier vind je de gebruikelijke plattegronden en gidsen, daarnaast kun je er toeristeninformatie krijgen en is er een ticket service voor diverse attracties in de stad. Met de historische herinrichting van de iconische department store, draagt de samenwerking tussen NYC & Company en Macy’s bij aan een volgend hoofdstuk in de ontwikkeling van Macy’s Herald Square.

Informatie on demand
Het nieuwe bezoekerscentrum biedt informatie op onder andere digital touch screens en geeft toeristen én locals de kans om alles te weten te komen over de attracties en tours van de stad, restaurants, het bruisende nachtleven én de special offers die op dat moment in New York City gelden. Daarnaast vind je de gebruikelijke gidsen, plattegronden en brochures over de vijf wijken van de stad. Een glazen muur geeft bezoekers een bijzonder kijkje op de levendige West 34th Street. Ook heeft NYC & Company een samenwerking met Google Maps, zodat de bezoekerscentra altijd up-to-date zijn als het gaat om navigatie door de stad.

Meer NYC centers
Naast het nieuwe Macy’s Visitor Center heeft NYC & Company meer officiële bezoekerscentra in de stad. Je vindt de Official NYC Information Centers in midtown Manhattan (810 7th Avenue), op Times Square bij het Times Square Museum & Visitors Center, in NYC City Hall en in Chinatown.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.