Nieuwe bestemming voor wintercruises

Er zijn genoeg alternatieven voor Egypte.

Er zijn genoeg alternatieven voor Egypte.


Als gevolg van de aanhoudende politieke onrust in Egypte heeft MSC Cruises haar winterreizen 2013-2014 naar de Rode Zee met het schip MSC Armonia geannuleerd. Veiligheid heeft bij de Mediterrane cruiserederij de hoogste prioriteit en daarom worden er twee nieuwe winter routes aangeboden met vertrek vanaf Las Palmas op Cran Canaria. Met een mild klimaat, winterzon en natuurlijke, culturele en historische bezienswaardigheden, bieden deze twee routes een goed alternatief voor de Rode Zee.

Canarisch gebied
De vertrekbestemming van de nieuwe cruises –het vulkanische eiland Las Palmas- biedt zowel indrukwekkende natuur, waaronder zandduinen, jachthavens, tropische wouden, kraters en grotten, als een intrigerende geschiedenis. De eerste vaarroute maakt stops in Fuchal, Santa Cruz de La Palma, San Sebastian en Santa Cruz de Tenerife en laat het beste van de Canarische Eilanden zien; van shop- en strand mogelijkheden in toeristische steden tot natuurexcursies. Hoogtepunten van deze gevarieerde route zijn bezoeken aan het National Park Caldera de Taburiente in La Palma, waar reizigers één van de grootste kraters ter wereld kunnen verkennen, en de cirkelvormige Las Cañadas bergketen in Tenerife.

Mystiek Marokko
Tijdens de tweede route van de MSC Armonia beleeft men niet alleen de natuurlijke schoonheid van de Canarische Eilanden, met stops in Arrrecife de Lanzarote en Puerto del Rosario, maar staan ook de steden Casablanca en Agadir op het programma. Of het nu een bezoek is aan één van de heilige moskeeën, magische bazaars of simpelweg het ronddwalen in deze iconische stad, Casablanca biedt reizigers een bijzondere ervaring. Ook is er de mogelijkheid om verder te reizen naar Marrakech. Een ander hoogtepunt van de route is Agadir, het surfers paradijs van Marokko. Hier kunnen reizigers ontspannen op het strand of juist de avontuurlijke kant van de omgeving ontdekken, zoals het Anti-Atlas gebergte en de Sahara woestijn.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.