Nieuwe Wat & Hoe onderweg in Zweden

De nieuwe gids Hoe & Wat onderweg in Zweden geeft je informatie over een actieve vakantie in het land.

De nieuwe gids Hoe & Wat onderweg in Zweden geeft je informatie over een actieve vakantie in het land.

De bekende Wat & Hoe serie is uitgebreid met een nieuwe gids: onderweg in Zweden. In deze gids vind je allemaal tips voor een actieve en culturele vakantie in dit Noord-Europese land. Zweden is een verzameling van landschappen, culturen en klimaten. Tussen de vlakke fruitstreek in het zuidelijke puntje en de noordelijke mijnstad Kiruna in Zweeds Lapland liggen niet alleen moderne steden als Stockholm en Göteborg, maar ook veel meren, uitgestrekte bossen, nationale parken, bergen en indrukwekkende archipels. En met wat geluk ben je toeschouwer van spectaculaire verschijnselen als de middernachtzon of het noorderlicht.

Deze Wat & Hoe Onderweg reisgids is speciaal geschreven voor mensen die er graag op uit trekken, voor actieve reizigers met een interesse in cultuur. Compleet met adresjes om te logeren of te eten, insider tips voor verrassende activiteiten én duidelijke plattegronden en overzichtskaarten. De reisgids is vanaf 7 oktober te krijgen voor €16,95.  Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.