Plopsaland lanceert eigen app

Je kan nu ook je weg vinden in Plopsaland met de nieuwe app.

Je kan nu ook je weg vinden in Plopsaland met de nieuwe app.

Plopsaland staat niet stil dit seizoen. Ze hebben al een nieuw themaland gebaseerd op de avonturen van de kleine Noorman Wickie de Viking geopend. Daarnaast hebben ze ook een nieuw theater in gebruik genomen. Maar dat is niet alles, nu hebben ze ook een nieuwe app gelanceerd. Het attractiepark in de Panne is meegegaan met de tijd en maakt het voor bezoekers met een smartphone makkelijk om meer informatie te krijgen. Met de app kun je tijdens je bezoek aan het park snel je weg vinden. Met de Scan&Kijk-functie kun je verschillende plekken in Plopsaland filmpjes en videoclips bekijken. De lengtemeter in de app selecteert alle toegankelijke attracties op basis van de grootte van je kinderen. Daarnaast kunnen je kinderen attracties selecteren op basis van hun favoriete figuur.

De nieuwe Plopsaland-app is verkrijgbaar via de App Store, de Google Playstore of op de website.

No Responses

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.